China de tenten van de huwelijksgebeurtenis fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Austin Lin

Telefoonnummer : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call
SUPER TENT

SUPER TENTfabrikant

Creeer een mooie ruimte en verlaat onvergetelijk geheugen

  • SUPER TENT
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: SUPER TENT Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 10000000-15000000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Onze fabriek heeft fabrikant en exporteur van openlucht, vrije tijds en het kamperen producten ervaren. Met de ervaring van meer dan tien jaar in deze industrie, hebben wij reeds onze hoogte - kwaliteitsproducten naar cliënten in West-Europa, Noord-Amerika en Azië uitgevoerd. Hebben opgebouwdd een productievermogen op grote schaal, specialiseren wij ons in ontwerp en ontwikkeling van draagbare DIY-schuilplaatsen. Onze hoofdproducten omvatten partijtent, markttenttent, tent, vluchtelingstent, militaire tent, momenteel serre, carport en draagbare luifel. Deze punten zijn beschikbaar in diverse grootte, met inbegrip van 3 x 3m, 3 x 4m, 3 x 6m, 3 x 9m, 4 x 4m, 4 x 6m, 4 x 8m, 4 x 10m, 6 x 6m, 6 x 8m, 6 x 12m, 7 x 15m, 9 x 18m en 10 x 20m. om de vraag van de altijd groeiende klant tevreden te stellen, de laatste jaren, hebben wij onze workshopfaciliteiten uitgebreid, die nu een gebied van 15.000 vierkante meters behandelen. Met modern installatie en materiaal, worden alle hoofd productieprocedures, zoals pijplassen, knipsel en het behandelen, poeder-met een laag bedekt galvaniseren, jointer makend, en tarp/dekking het naaien binnenshuis voltooid. Als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons voor nadere informatie te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vestigen van zakelijke relaties met u.

Geschiedenis

SUPBR-de TENT, is een 19 jaar ervaren bedrijf in structuurontwerp, productie en verkoop plus de volledig-dienst met alle verwante toebehoren. Wij gebruiken slechts hoog - kwaliteitsuitrusting en materialen voor al zijn productie en cliënten, en hebben een super onderhoudsprogramma en een groot ondersteuningsteam om tot uw gebeurtenis een succes te maken. Geen kwestie hoe groot van uw bedrijf of gebeurtenis, u het professionele ervaren personeel en de deskundigheid inzake elk aspect van het raadplegen, het citeren, het ontwerpen, productie aan levering en de definitieve installatiediensten gewaarborgd bent. Wij kunnen allerlei functionele structuren, naar maat gemaakte degenen ook verstrekken.

Dienst

1. Strikt QC verstrekt het team goede kwaliteitsproducten
2. De bevredigende Pre-sale post-verkoopdienst
3. Antwoord binnen 24 uren
4. Wij bieden zakken volgens klantenontwerp of steekproeven aan
5. OEM/ODM de orde is warm welkom
6. Diverse grootte, kleuren is toe te schrijven aan cliëntenvereiste
7. Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs

Ons Team

Wij hebben technisch team ervaren die altijd strikt productkwaliteit, zich concentreren op de gebruikerservaring van elk product, verzekeren productkwaliteit controleren. Ondertussen, is ons R&D-team altijd over de ononderbroken hervorming van productietechnologie en de veranderende marktvraag, zodat vooruitgang met The Times bezorgd geweest en hun eigen ontwerpconcepten vernieuwd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in