China de tenten van de huwelijksgebeurtenis fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Austin Lin

Telefoonnummer : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call
SUPER TENT

SUPER TENTfabrikant

Creeer een mooie ruimte en verlaat onvergetelijk geheugen

  • SUPER TENT
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: SUPER TENT Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 10000000-15000000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Onze fabriek heeft fabrikant en exporteur van openlucht, vrije tijds en het kamperen producten ervaren. Met de ervaring van meer dan tien jaar in deze industrie, hebben wij reeds onze hoogte - kwaliteitsproducten naar cliënten in West-Europa, Noord-Amerika en Azië uitgevoerd. Hebben opgebouwdd een productievermogen op grote schaal, specialiseren wij ons in ontwerp en ontwikkeling van draagbare DIY-schuilplaatsen. Onze hoofdproducten omvatten partijtent, markttenttent, tent, vluchtelingstent, militaire tent, momenteel serre, carport en draagbare luifel.

 

China SUPER TENT Bedrijfsprofiel 0

Deze punten zijn beschikbaar in diverse grootte, met inbegrip van 3 x 3m, 3 x 4m, 3 x 6m, 3 x 9m, 4 x 4m, 4 x 6m, 4 x 8m, 4 x 10m, 6 x 6m, 6 x 8m, 6 x 12m, 7 x 15m, 9 x 18m en 10 x 20m. om de vraag van de altijd groeiende klant tevreden te stellen, de laatste jaren, hebben wij onze workshopfaciliteiten uitgebreid, die nu een gebied van 15.000 vierkante meters behandelen. Met modern installatie en materiaal, worden alle hoofd productieprocedures, zoals pijplassen, knipsel en het behandelen, poeder-met een laag bedekt galvaniseren, jointer makend, en tarp/dekking het naaien binnenshuis voltooid. Als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons voor nadere informatie te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vestigen van zakelijke relaties met u.

 

China SUPER TENT Bedrijfsprofiel 1

 

Veelgestelde vragen

 

Q: Kunt u onze emblemen op tent drukken?
A: Yes.Customized kunnen de emblemen druk op de tentstof volgens uw vereisten zijn.

 

Q: Is die fabriek prijs?
A: Yes.We verzekeren u alle prijzen zijn gebaseerd op de fabriek.

Q: Kan uw tent herhaaldelijk installeren?
A: Onze tenten kunnen en herhaaldelijk met kleine vervoersgrootte worden geassembleerd en worden ontmanteld.

Q: Wat is de levensduur van de tent? Zijn uw tent sterk en genoeg stal?

A: De structuur van het tentaluminium kan meer dan 30 jaar worden gebruikt, is de stof ongeveer 8-10 jaar op normale voorwaarde.

De structuur wordt vervaardigd met hoog effect uitdreef geanodiseerd aluminium, zodat het veilig en sterk genoeg is om zich tegen grote wind te verzetten.

 

Q: Welke groottetent noodzakelijk is voor uw speciale gebeurtenis?
A: Een persoon moet tentgebruik eerst bepalen. Als een tent voor het dineren doeleinden wordt gebruikt en de ronde tafels worden gebruikt sta 10-12 vierkante voet per persoon toe. Als de lijsten van de banketstijl worden gebruikt sta 8-10 vierkante voet per persoon toe. Als het doel voor de cocktaildienst is sta vijf tot zes vierkante voet per persoon toe. Contacteer ons voor al uw specifieke vragen en meer informatie over tenttypes.

Q: Is uw tentproduct verklaard?
A: Yes.Our heeft het tentproduct de techniektests overgegaan en de structurele de techniekcertificaten van Amerika en van Australië bereikt. Bovendien, de pvc-stof voor dakdekking en zijwanden wordt heeft de brandtests overgegaan en die de vlam - vertragerscertificaten door Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, en Groot-Brittannië worden verstrekt gebruikt bereikt dat.

Q: Zijn uw tent sterk en genoeg stal? Hoe ongeveer de windlading?
A: Yes.The wordt het hoofdkader (rechte steun en dakstraal) vervaardigd met hoog effect uitdreef geanodiseerd aluminium (6061/T6) zodat is onze tentstructuur veilig en sterk en kan zich verzetten tegen beëindigt aan 102 km/hr.

Q: Hoe lang is de garantie periode?
A: Waarborg één jaar. Tijdens de garantieperiode, zullen wij zullen dienovereenkomstig het beschadigde deel wegens om het even welke schade toe te schrijven aan kwaliteitsprobleem herstellen of vervangen.

Q: Wat is de levertijd?
A: De levertijd is binnen 15-20days na ontvangen storting.

Q: Wat is de betalingstermijn?
A: Normaal, is de betalingstermijn 30% TT vóór productie, 70% TT vóór lading

Geschiedenis

SUPBR-de TENT, is een 19 jaar ervaren bedrijf in structuurontwerp, productie en verkoop plus de volledig-dienst met alle verwante toebehoren. Wij gebruiken slechts hoog - kwaliteitsuitrusting en materialen voor al zijn productie en cliënten, en hebben een super onderhoudsprogramma en een groot ondersteuningsteam om tot uw gebeurtenis een succes te maken. Geen kwestie hoe groot van uw bedrijf of gebeurtenis, u het professionele ervaren personeel en de deskundigheid inzake elk aspect van het raadplegen, het citeren, het ontwerpen, productie aan levering en de definitieve installatiediensten gewaarborgd bent. Wij kunnen allerlei functionele structuren, naar maat gemaakte degenen ook verstrekken.

Dienst

1. Strikt QC verstrekt het team goede kwaliteitsproducten
2. De bevredigende Pre-sale post-verkoopdienst
3. Antwoord binnen 24 uren
4. Wij bieden zakken volgens klantenontwerp of steekproeven aan
5. OEM/ODM de orde is warm welkom
6. Diverse grootte, kleuren is toe te schrijven aan cliëntenvereiste
7. Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs

Ons Team

Wij hebben technisch team ervaren die altijd strikt productkwaliteit, zich concentreren op de gebruikerservaring van elk product, verzekeren productkwaliteit controleren. Ondertussen, is ons R&D-team altijd over de ononderbroken hervorming van productietechnologie en de veranderende marktvraag, zodat vooruitgang met The Times bezorgd geweest en hun eigen ontwerpconcepten vernieuwd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in