China de tenten van de huwelijksgebeurtenis fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Austin Lin

Telefoonnummer : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call
lopende band
  • Onze Fabriek
  • Stof Productielijn
  • Aluminium grondstof
  • Machine

Buitengewoon Tentco., Ltd is één van de belangrijke professionele aluminium-pvc tentfabrikanten in Foshan. Wij zijn een nieuw die bedrijf begin 2013 in China wordt gevestigd. Met de ervaring van meer dan 16 jaar in de tentindustrie, de hoog-techniek & het innovatieve ontwerp georiënteerde idee, beschikt het professionele personeel van ons bedrijf over de deskundigheid om te waarborgen dat het ontwerp, de productie, de huur en de verkoop goed worden georganiseerd. Dientengevolge, zijn wij niet te vergelijken in de industrie.

 

Onze producten worden uitgevoerd naar markten overzee en wij hebben onafhankelijke de invoer en de uitvoerrechten. Ons bedrijf wordt gevestigd in Foshan-stad, slechts ongeveer 20 minuten van Guangzhou-luchthaven door auto. Onze workshop behandelt een gebied van ongeveer 8,000sqm. Het meest geavanceerde productiemateriaal, zoals CNC machines en automatische heet-last machines, helpt ons het werk efficiency opheffen en loonkosten drukken terwijl het verbeteren van productenkwaliteit. De productielijn is in zelfde niveau zoals de belangrijke tentbedrijven in Europa. Ons maandelijks productievermogen is over 50,000sqm. Wij voeren een strikt kwaliteitsbeheersysteem overeenkomstig ISO9001-vereisten ervoor zorgen uit die dat de output van producten met gebreken wordt geminimaliseerd, terwijl de tevredenheid van cliënten wordt gemaximaliseerd.

 

Onze hoofdproducten zijn de modulaire tenten van de aluminium beweegbare duidelijke spanwijdte met verschillende stijlen & decoratie van 3m tot 60m, hoge piekpagode en gazebotenten, en de toebehoren zoals verlichting, bevloeringen, A/c, lijsten, stoelen en ander meubilair die uitgebreid binnen van de tenten worden gebruikt. De tenten worden wijd gebruikt voor de gebeurtenissen, de tentoonstellingen & de industrieën. Zij worden gemaakt van geanodiseerde aluminiumlegering 6061/T6 als kader en de stof is dubbele pvc-Met een laag bedekte polyestertextiel en zij zijn waterdicht, vlam - vertrager en UV bestand. De windlading voor de grote tenten is niet minder dan 100km/h. De veiligheid en de levensduur van onze die producten zijn gelijk aan de door de belangrijke tentbedrijven worden gemaakt in Europe.Our-verrichtingsteams hebben ook ervaring in onder grote gebeurtenissen & tentoonstellingen:

1) De Spelen van Azië in 2010

2) Wereld Universitaire Spelen 2011

3) Kantonmarkten sinds 2003 tot 2012

4) Nieuwe de auto van BMW lancering in 2011

5) Het Bierfestival van Harbin sinds 2000

6) Het Bierfestival van Tsing-Tao sinds 2008

7) Formule 1 in Singapore 2012If u is geinteresseerd in onze producten, gelieve te voelen vrij om onze website te bezoeken of ons te contacteren voor meer informatie en beelden.

 

Wij hebben een sterk team en uitgebreide productiemogelijkheden en volgen strikt de beste kwaliteitsbeheersystemen en produceren de beste Tent voor onze klanten. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vestigen van zakelijke relaties op lange termijn met u.

 

OEM / ODM
R & D
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in