China de tenten van de huwelijksgebeurtenis fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Austin Lin

Telefoonnummer : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call

„Uitbreidt de Dienst om de Verandering te ontmoeten, Verzamelt het Potentieel en Machtigend Nieuw“, het Grote Openen van Buitengewone Tent (Yunfu)

July 30, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over „Uitbreidt de Dienst om de Verandering te ontmoeten, Verzamelt het Potentieel en Machtigend Nieuw“, het Grote Openen van Buitengewone Tent (Yunfu)

„Uitbreidt de Dienst om de Verandering te ontmoeten, Verzamelt het Potentieel en Machtigend Nieuw“, het Grote Openen van Buitengewone Tent (Yunfu)

 

 

Op de ochtend van 17 Juli, met het geluid van trommels en kleurrijke vlaggen die, werd de „Yunfu-Basis“ van Buitengewoon voornaam geopend in Xinxing-Provincie, Yunfu-Stad vliegen. versnelde vooruitgang.

 

De leiders van alle partijen leverden toespraken achter elkaar, verzendend diep zegen voor het openen van de Yunfu-Basis. Voorzitter Fangkun Zhen breidde een warm onthaal tot de leiders en de gasten uit, en drukte dankzij oprecht uit collega's van alle gangen van het leven die het project steunden. Hij drukte de vreugde van de totstandbrenging van het bedrijf in Yunfu en de bepaling van het bedrijf uit om zijn vleugels uit te spreiden. Tegelijkertijd, door de reis van de strijd van het bedrijf te herzien, moedigde hij alle werknemers aan om de groei met het bedrijf te delen en te blijven briljant schrijven.

laatste bedrijfsnieuws over „Uitbreidt de Dienst om de Verandering te ontmoeten, Verzamelt het Potentieel en Machtigend Nieuw“, het Grote Openen van Buitengewone Tent (Yunfu)  0laatste bedrijfsnieuws over „Uitbreidt de Dienst om de Verandering te ontmoeten, Verzamelt het Potentieel en Machtigend Nieuw“, het Grote Openen van Buitengewone Tent (Yunfu)  1

 

De leeuw-wekkende prestaties, de geëerde gasten, en de uiterst rijke lokale kenmerken van de leeuw-wekkende prestaties maakten de viering een vurige festiviteit. Vergezeld gegaan van het lint-knipsel van de gasten, ging de openingsceremonie de definitieve climax in, waren de gongen en de trommels luid en hartstochtelijk.

 

laatste bedrijfsnieuws over „Uitbreidt de Dienst om de Verandering te ontmoeten, Verzamelt het Potentieel en Machtigend Nieuw“, het Grote Openen van Buitengewone Tent (Yunfu)  2

 

Daarna, bezochten alle gasten de onlangs voltooide productiebasis om de sterke productiecapaciteit en ontwikkelingstendens van Buitengewone Tent te zien.

In de toekomst, met de sterke steun van relevante ministeries en alle gangen van het leven, zal de Buitengewone Technologie op technologische innovatie, verbeteringsproducten en de diensten, loodtent productie worden gebaseerd, zal omhelzen zich vooruit dromen, stevig zal bewegen, zal gestadig vorderen, en opnieuw zal leiden tot schittering!

 

laatste bedrijfsnieuws over „Uitbreidt de Dienst om de Verandering te ontmoeten, Verzamelt het Potentieel en Machtigend Nieuw“, het Grote Openen van Buitengewone Tent (Yunfu)  3

 

 

Bedrijfprofiel

De buitengewone Technologie is een high-tech onderneming gewijd aan het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop van het kadertenten van de aluminiumlegering. Met meer dan 20 jaar van diepe cultuur in de industrie, wordt het bedrijf in binnen- en buitenland gesteund door sterke R&D-mogelijkheden, en zijn de dekkings pakhuis en logistiek van de de dienstinhoud, sportengebeurtenissen, tentoonstellingsvieringen, hotel wilde luxe en andere gebieden, en zijn dekking van het de dienstwerkingsgebied meer dan 120 landen. Momenteel, heeft het bedrijf meer dan 100 octrooien van diverse types, meer dan 30 erekwalificaties, verkregen en in werking gesteld en de industrienormen zoals „de Tent van de Kaderstructuur“ gecompileerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over „Uitbreidt de Dienst om de Verandering te ontmoeten, Verzamelt het Potentieel en Machtigend Nieuw“, het Grote Openen van Buitengewone Tent (Yunfu)  4

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in