China de tenten van de huwelijksgebeurtenis fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Austin Lin

Telefoonnummer : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call

Goed begin aan het werk, droom om opnieuw te beginnen

February 10, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Goed begin aan het werk, droom om opnieuw te beginnen

De feestelijke atmosfeer van het de Lentefestival heeft niet verdreven, en de nieuwe reis van Snel is begonnen! Het geluid van voetzoekers verzendt auspiciousness, en de gunstige droom van beginnend bouwbegin!

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed begin aan het werk, droom om opnieuw te beginnen  0

 

Zeg vaarwel tot 2021, berijd de wind en de golven, en vergeet nooit uw originele bedoeling! Dit jaar, was de tentindustrie onvoorspelbaar, en het getijde schommelde. De speedwaybaan overhandigde zijn antwoordblad als struggler.

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed begin aan het werk, droom om opnieuw te beginnen  1

 

Onthaal tot 2022, hoe ons wij zonder het breken kunnen bevinden! In het nieuwe jaar, zullen wij ons niet aan fantasieën meeslepen of zullen concentreren op valse stemmen. Buitengewoon zal durven te vernieuwen en doorbraken met de mentaliteit van uitdagers te maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed begin aan het werk, droom om opnieuw te beginnen  2

 

Er is geen tekort aan rode enveloppen om de deur te openen, en elk familielid van Buitengewone Tentfamilie kan goed geluk krijgen! Wij omhelzen verandering samen, actief veranderings strategische ontwikkeling, bedrijfsverbetering, en beheersevolutie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed begin aan het werk, droom om opnieuw te beginnen  3

 

Vergeet niet de originele bedoeling, grotere uitdagingen met meer enthousiasme en een nieuwe houding omhelzen. In 2022, geloof ik dat met de eenheid en de samenwerking van iedereen, de Buitengewone Tent doorbraken in de reis van honderden miljarden zal maken, en vooruit onverschrokken van de uitdagingen zal zijn!

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed begin aan het werk, droom om opnieuw te beginnen  4

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in